ΙΣΤΟΡΙΚΟ

2020

Ανέγερση  σύγχρονου κτιρίου εγκαταστάσεων στην έδρα μας.

2015

H BesiosWood επεκτείνει τους αποθηκευτικούς της χώρους στον λιμένα Στυλίδας, την Λαμία και την Αθήνα με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατών σε όλα την Ελλάδα.

2011

Το 2011 η Εταιρία ακολουθώντας διαρκή επενδυτική στρατηγική, προχωράει στην αγορά οικοπέδου 21.000 m2, με σκοπό την κατασκευή showroom και υπερσύγχρονων αποθηκευτικών χώρων έκτασης 5.000m2, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ακόμη καλύτερη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.

2010

Αναδεικνύουμε  έμπρακτα την περιβαλλοντολογική μας ευαισθησία και εγκαθιστούμε την πρώτη μας φωτοβολταική μονάδα  ισχύος 100ΚW.

2006

Αναλαμβάνουν την Εταιρία τα αδέρφια Αθανάσιος και Θεόδωρος Μπέσιος αλλάζοντας την επωνυμία σε «ΑΦΟΙ Γ. ΜΠΕΣΙΟΥ» με διακριτικό τίτλο «BESIOS WOOD».

1995

Ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού κοπής και συγκόλλησης ξυλείας επιτρέπει πλέον και την παραγωγή ημιέτοιμων  προϊόντων κατά παραγγελία.

1980

Ο όγκος των εργασιών αυξάνεται. Η έλλειψη αποθηκευτικών χώρων στο κέντρο της πόλης αναγκάζει την επιχείρηση να μεταφερθεί σε ιδιόκτητους χώρους έκτασης 9000 τ.μ. στο ίδιο σημείο όπου εδρεύει μέχρι σήμερα.

1970

Το 1970 αναλαμβάνει την επιχείρηση ο Γεώργιος Μπέσιος ο οποίος ασχολήθηκε αποκλειστικά με το εμπόριο πριστής ξυλείας αλλά και προϊόντων ξύλου, με εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, επί της οδού Μιαούλη…

1935

Η ίδρυση της Εταιρίας χρονολογείται από το 1935, από τον Αθανάσιο Μπέσιο και είχε ως αντικείμενο την πρίση κορμών ξυλείας. Η επιχείρηση διέθετε πριστήριο και κατάστημα λιανικής πώλησης.

Kronospan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Cleaf

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.