Έχουμε αναπτυχθεί με έντονη εργασία και αφοσίωση στον εαυτό μας,
έχουμε ανοίξει τον δρόμο για το αύριο με τη δύναμη που αποκομίσαμε από το παρελθόν μας.

 

Με Σεβασμό Προς την Φύση και τον Άνθρωπο

Η Vario (Yıldız Entegre), η οποία ξεχωρίζει με την επιχειρηματική και καινοτόμο προσέγγισή της, αποτελεί μία από τις 21 μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρίες στην Τουρκία. Ανήκει στις δέκα κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των προϊόντων ξυλείας παγκοσμίως, με 9 εγκαταστάσεις. Η Vario (Yıldız Entegre) έχει συνολική ικανότητα παραγωγής πλακών 13.975 m3/ημέρα σε εκτάσεις μεγαλύτερη των 2.077.000 τ.μ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με την αρχή του “σεβασμού προς τη φύση και τον άνθρωπο” σε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής της. Η εταιρία παράγει MDF, MDF επενδυμένα με μελαμίνη, νοβοπάν, νοβοπάν επενδυμένα με μελαμίνη, δάπεδα laminate, κ.α. σε εγκαταστάσεις παραγωγής στην Τουρκία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία.


Διεθνές Brand με Καινοτόμo Αποτύπωμα και Συνεχή Ανάπτυξη

Η εγκατάσταση του Kartepe είναι μια σημαντική επίτευξη για την Vario (Yıldız Entegre), καθώς είναι η μεγαλύτερη ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής MDF στον κόσμο. Η επέκταση της παρουσίας της στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, τη Ρωσία και την Αμερική, δείχνει τη δέσμευσή για την παγκόσμια ανάπτυξη και επέκταση. Είναι προφανές ότι η Vario (Yıldız Entegre) είναι ένα brand που αφήνει το αποτύπωμά της στη διεθνή αγορά με την επιχειρηματική και καινοτόμο προσέγγισή της.

Vario Melamine CollectionMore...

Vario Laminate CollectionMore...

Vario

Καινοτόμο Design, Υψηλή Ποιότητα

Η δέσμευσή της VARIO για το design, την καινοτομία, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα είναι συνεχής και γι’ αυτό συνεχίζει να παράγει πρωτοποριακές συλλογές επιφανειών. Ιδανικές για ένα ευρύ φάσμα στυλ και εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Διεθνές Δίκτυο Πωλήσεών

Η επέκταση της παρουσίας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, Ευρώπη, Βόρεια Αφρική, Ρωσία και Αμερική αναδεικνύει τη δέσμευσή μας για την παγκόσμια ανάπτυξη.

Shoot, Pick, Apply

Συνδυάστε τα προϊόντα της VARIO – σε πραγματικό χρόνο – πάνω σε διάφορα έπιπλα. Κατεβάστε την εφαρμογή Shoot, Pick, Apply και επωφεληθείτε από απεριόριστες δυνατότητες. More…

► App Store

► Google Play Store