Η SWISS KRONO AG είναι ένας από τους κορυφαίους διεθνείς προμηθευτές και ο μοναδικός Ελβετικός κατασκευαστής διακοσμητικών υλικών ξύλου για τον εσωτερικό σχεδιασμό, την επίπλωση, καθώς και δαπέδων laminate.
Η εταιρεία SWISS KRONO είναι ελβετικός όμιλος και γιόρτασε την 55η επέτειό της το 2021.

 

Στην καρδιά της Ελβετίας 

Ήταν το 1966 όταν ο Ernst Kaindl ιδρύσε την εταιρεία ως “AG für Holzindustrie” στον ειδυλλιακό Menznau στον περίχωρο της Λουκέρνης. Μέσα σε μισό αιώνα, η εμπορική τοποθεσία έχει εξελιχθεί σε ένα εργοστάσιο παραγωγής ξυλεμπορευμάτων διεθνούς σημασίας. Είτε πρόκειται για οικολογικά υλικά ξύλου εσωτερικής διακόσμησης, έπιπλα και εξοπλισμό καταστημάτων, είτε για υψηλής ποιότητας δάπεδα laminate: Από την καρδιά της Ελβετίας, η SWISS KRONO AG εξάγει τα προϊόντα της υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικής αειφορίας σε περισσότερες από 90 χώρες.

 

Ελβετική Ποιότητα – για πάνω από 55 χρόνια

“Εάν φέρει την ελβετική διάκριση, πρέπει να είναι ξεκάθαρα Ελβετικό”. Είναι αυτονόητο ότι η SWISS KRONO AG επεξεργάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο ξύλο από τα ελβετικά δάση για να παράγει τα υψηλής ποιότητας υλικά ξύλου Κατασκευασμένα στην Ελβετία – από το 1966. Αποτελούμενη πάνω από 95% ελβετικό ξύλο, το οποίο επεξεργάζεται στο εργοστάσιο παραγωγής της Menznau στη Λουκέρνη, η SWISS KRONO AG χρησιμοποιεί περήφανα την “ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ” σφραγίδα ποιότητας, η οποία συμβολίζει μια ισχυρή δέσμευση για την αξιοπιστία.

One world collectionMore...

Swiss Krono

be.yond Swiss Krono is ecofriendly

Κατά την παραγωγή, οι πηγές ενέργειας που χρησιμοποιούνται είναι 90% ανανεώσιμες.
Κατασκευασμένα από ελβετικό ξύλο που προέρχεται από αειφόρα διαχειριζόμενα δάση.
Εξοικονομεί CO2 και προστατεύει το περιβάλλον.

swiss cdf

To CDF είναι μία καινοτόμος ευρεσιτεχνία της SwissCDF κατασκευασμένο από συμπαγή ινοσανίδα. Είναι ένα φυσικό υλικό κατασκευασμένο από ελβετικό ξύλο, το οποίο ακολουθεί όλα τα οικολογικά πρότυπα. Έχει μαύρο πυρήνα, είναι πυράντοχο και ανθυγρό. Προσφέρει σημαντικά οφέλη, καθώς έχει πιστοποίηση αντιμικροβιακής χρήσης και υψηλή πυκνότητα που ξεπερνά τα 1000Kg/m³. Είναι κατάλληλο για χώρους, όπου ζητούμενο είναι η υγιεινή ( νοσοκομεία, βιομηχανίες τροφίμων, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις). More…

BE.SAFE ANTIBACTERIAL

Η SWISS KRONO, σε συνεργασία με εταιρείες που πρωτοπορούν στην ανάπτυξη υλικών με αντιμικροβιακές ιδιότητες, δημιούργησε τριπλή προστασία στις επιφάνειες των προϊόντων της, ενάντια στους ιούς, τα βακτήρια και τους μύκητες. Η επίστρωση δρα φυσικά και ενσωματώνεται στο προϊόν, δεν χάνει την επίδρασή της και προσφέρει διαρκή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες έχουν δοκιμαστεί, επιβεβαιωθεί και πιστοποιηθεί από τo ινστιτούτo Hohenstein.