Τα υλικά επίπλωσης είναι στοιχεία της καθημερινής ζωής,
γι’ αυτό αγαπάμε και σκεφτόμαστε να υπάρχει ένα κομμάτι της FAB σε κάθε σπίτι. – 

 

Ποιοι είμαστε?

Η FAB ιδρύθηκε το 1974 ως κατασκευαστής επίπλων σαλονιού, τραπεζαρίας και βάσεις τραπεζιών. Σήμερα, η εταιρεία αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο ως κατασκευαστής μονάδων για ολόκληρο τον τομέα των επίπλων, από μεγάλα καταστήματα διακόσμησης σπιτιού, καταστήματα DIY έως την εξειδικευμένη βιομηχανία κατασκευής επίπλων.

 

Αποστολή μας 

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε υλικά επίπλων. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένες λύσεις, υψηλής ευελιξίας παραγωγή και τεχνολογική καινοτομία. Η δουλειά μας ξεκινά με τη δημιουργία προϊόντων και στοχεύει σε σταθερή ανάπτυξη και βελτίωση, για την εταιρεία μας, για τους συνεργάτες μας και για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

fab worktops collectionMore...

FAB GROUP

ΝΟΥΜΕΡΑ

Εξαγωγή σε περισσότερες απο 52 χώρες παγκοσμίως
8 παραγωγικές μονάδες
465 εξειδικευμένοι και καταρτισμένοι υπάλληλοι
+ 400% κύκλος εργασιών τελευταίας δεκαετίας
70.000τ.μ. χώρος παραγωγής

FAB GREEN

Η FAB GREEN δεν είναι απλά ένα φιλοσοφικό συνθηματικό: είναι ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός δράσης που υλοποιείται από την εταιρεία για να εξασφαλίσει την συνεισφορά της στη διαφύλαξη της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος.

Ο βαθύς δεσμός μεταξύ εταιρείας και περιοχής ήταν αυτό που έμπνευσε τη FAB GREEN. Η FAB ιδρύθηκε σε μια περιοχή με μεγάλη φυσική ομορφιά και αγαπά να σκέφτεται τον εαυτό της ως “μια εργοστασιακή μονάδα βυθισμένη στο πράσινο”: το συγκρότημα της εταιρείας έχει αναπτυχθεί σε απόλυτη αρμονία με τη φύση που το περιβάλλει, σε μια προνομιακή τοποθεσία που φροντίζει για την καρδιά και το πνεύμα όλων όσων εργάζονται εκεί.